LE RESTAURANT with panoramic views

Frédéric, our chef, offers a traditional and refined cuisine combining flavors from here and beyond.

To accompany your meal, we offer an extensive selection of wines, carefully chosen to meet all expectations. Our champagne list also offers a multitude of treasures.


Menu Carte :

Starter + Main Course + Chesse + Dessert : 33  €

Starter + Main Course + Cheese or Dessert : 30 €

Starter + Main Course : 26 €

Main Course + Dessert: 24 €

For the pleasure of gourmets, our menu evolves and accords with the seasons with sustainable , locally sourced ingredients

Our Starters : 12 € 00

Cabillaud confit aux épices, condiment de betterave
Cod confit with spices & beetroot condiment

Crème de topinambours au foie gras
Cream of Jerusalem artichokes with foie gras

Feuilleté d’escargots, salsifis aux herbes
Snails in puff pastry with oyster plant and herbs

6 huitres Marennes d’Oléron n°3
6 Oysters from Marennes d’Oléron size n°3

Terrine tiède de joue de bœuf en ravigote
Warm beef cheek terrine in a delicate acidic ravigot sauce

Foie gras de canard cuit au torchon (supplément 6€00)
Duck foie gras, cloth cooked (extra charge 6€00)

Raviolis de gambas, fumet safrané (supplément 6€00)
Prawn raviolis, safran fumet (extra charge 6€00)

Our Main Courses : 18 € 00

Saumon Bomlo rôti au Noilly, polenta de champignons
Roast Bomlo salmon in Noilly, mushroom polenta

Poêlée de noix de Saint Jacques, crème de ciboulette, chou rouge (supplément 8€)
Panned Clams, cream of chive & red cabbage

Tartare de bœuf à l’huile de truffe
Beef tartar in truffel oil

Suprême de pintade aux fruits secs, sauce aigre – douce
Guinea fowl breast in dried fruits with sweet & sour sauce

Bavette d’aloyau Angus, sauce poivrade, pommes boulangère
Siroin Angus steak with pepper sauce & baked boulangère potatoes

Fricassée de rognon de veau au vinaigre d’estragon, gâteau de celeri
Veal Kidney fricassee in tarrgon vinegar & celari bake

Ris de veau braisé aux morilles (supplément 8€00)
Sweetbreads, braised in morel mushroom sauce (extra charge 8€00)

Our Cheeses : 6 € 00

Assiette de fromages affinés
Platter of selected cheeses

Fromage blanc
Fromage blanc - creamy soft cheese

Croustillant de Chaource aux raisins
Chaource crusty in raisins

Our desserts : 8 € 00

Nougatine glacée mandarine
Nougat ice cream & Mandarin

Entremet choco-poire
Pear & chololate entremet

Brioche perdue aux pommes, glace caramel
Brioche lost in apples and caramel ice cream

Eclair gourmand aux fruits exotiques
Exotic fruit eclair

Palette de sorbets et meringues
Sorbets & meringues platter

Café ou chocolat liégeois
Coffee or Chocolate liegeois

Coupe des Demoiselles (Glace au nougat de Montélimar, Marc de Champagne)
Coup des Demoiselles (Montélimar nougat ice cream & Marc de Champagne liquor)


menus ...


Menu Tradition & Gourmet 46 € 00

Foie gras de canard cuit au torchon
Duck foie gras, cloth cooked
ou

Raviolis de gambas, fumet safrané
Prawn raviolis, safran fumet
......
Ris de veau braisé aux morilles
Sweetbreads, braised in morel mushroom sauce

ou
Poêlée de noix de Saint Jacques, crème de ciboulette, chou rouge
Panned Clams, cream of chive & red cabbage

......
Fromage au choix
Choice of cheeses
......
Dessert au choix
Choice of dessert


Vegetarien Menu 20 € 00

Crème de topinambours
Cream of Jerusalem artichokes
ou
Feuilleté de salsifis aux herbes
Oyster plant puff with herbs
......
Palette végétale à la crème de ciboulette
Vegetable platter in cream of chive sauce
......
Dessert au choix
Choice of dessert


Children's Menu 10 € 00

( up to 10 years old)

Emincé de dinde à la crème
Shredded turkey in cream sauce
ou
Steak haché minute
Beefburger
......
Potatoes, légumes ou pâtes
Potatoes, vegtables or pasta

Coupe de glace et sirop à l’eau
Ice cream & water (with fruity syrup)