LE RESTAURANT with panoramic views

Frédéric, our chef, offers a traditional and refined cuisine combining flavors from here and beyond.

To accompany your meal, we offer an extensive selection of wines, carefully chosen to meet all expectations. Our champagne list also offers a multitude of treasures.


Menu Carte :

Starter + Main Course + Chesse + Dessert : 33  €

Starter + Main Course + Cheese or Dessert : 30 €

Starter + Main Course : 26 €

Main Course + Dessert: 24 €

For the pleasure of gourmets, our menu evolves and accords with the seasons with sustainable , locally sourced ingredients

Our Starters : 12 € 00

Saffron rockfish soup
Soupe de poissons de roche safranée

Jerusalem artichoke clafoutis flan with snails
Clafoutis de topinambours aux escargots

Guinea fowl terrine with prunes & fois gras
Terrine de pintade aux pruneaux et foie gras

Mushroom crisp, poached egg in ratafia (fortified champage)
Croustade de champignons, œuf poché au ratafia

Gratinated andouillette (coarse-grained pork sausage) & butternut squash in mustard
Gratin d’andouillette et butternut, moutarde à l’ancienne

Cloth cooked duck fois gras
Foie gras de canard cuit au torchon (supplément 6€00)

Lobster & cockle profiteroles with cream fumet
Profiteroles de homard et coques, fumet crémé (supplément 6€00)



Our Main Courses : 18 € 00

Bremnes Norwegien Bømlo salmon, morel mushroom sauce, potimarron squash risotto
Saumon Bömlo, sauce morilles, risotto de potimarron

Tender monkfish with citronella & coconut milk, sweet potatoe smash
Lotte fondante au lait de coco et citronnelle, écrasé de patate douce (supplément 8€00)

Duck duo in olive paste tapenade, sauerkraut
Duo de canard en tapenade, embeurrée de choux

Veal rib steak, echalotte cream & root vegetables
Entrecôte de veau, crème d’échalotes, légumes racines

Hazelnut crust rump steak in Côteaux Champenois wine.
Rumsteck en croûte de noisettes, au Côteaux Champenois

Braised veal sweetbread, morel mushroom sauce
Ris de veau braisé aux morilles (supplément 8€00)



Nos fromages : 6 € 00

Platter of selected cheeses
Assiette de fromages affinés

Fromage blanc - creamy soft cheese
Fromage blanc

Chaource cheese éclair, fig preserve
Éclair au chaource, confiture de figue

Nos desserts : 8 € 00

Kirsch baba (a light cake raised with yeast )
Baba au kirsch

Chiboust (light pastry cream) – apple & cinnamon tart
Tartelette chiboust pomme – cannelle

Exotic fruit crisp
Croquant aux fruits exotiques

Caramel – vanilla & chocolate entremet
Royal chocolat – vanille - caramel

Pear crumble with rice pudding
Crumble poire – riz au lait

Fruit & sorbet Pavlova
Pavlova fruits et sorbets

Coup des Demoiselles (vineyard peach sorbet & Fine de Champagne eau-de-vie)
Coupe des Demoiselles (sorbet pêche de vigne et Fine de Champagne)




Quelques exemples de menus ...


Menu plaisir et tradition 46 € 00

Cloth cooked duck fois gras
Foie gras de canard cuit au torchon

or

Lobster & cockle profiteroles with cream fumet
Profiteroles de homard et coques, fumet crémé

.....

Braised veal sweetbread, morel mushroom sauce
Ris de veau braisés aux morilles

or

Tender monkfish with citronella & coconut milk, sweet potatoe smash
Lotte fondante au lait de coco et citronnelle, écrasé de patate douce

.....

Choice of cheeses
Fromage au choix

.....

Choice of dessert
Dessert au choix




Menu végétarien 20 € 00

Mushroom crisp, poached egg in ratafia
Croustade de champignons, œuf poché au ratafia

.....

Root vegetable risotto
Risotto de légumes racines

.....

Choice of dessert
Dessert au choix




Menu des bambins 10 € 00

( jusqu’ à 10 ans )

Shredded turkey in cream sauce
Emincé de dinde à la crème

or

Beefburger
Steak haché minute

.....

Potatoes, vegtables or pasta
Potatoes, légumes ou pâtes

.....

Ice cream & water (with fruity syrup)
Coupe de glace et sirop à l’eau



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