LE RESTAURANT with panoramic views

 

Demoiselles Le restaurant will re-open the 19th may.
for Hotel clients only.
Re-opening for outside clients is planned for 9th june.



Frédéric, our chef, offers a traditional and refined cuisine combining flavors from here and beyond.

To accompany your meal, we offer an extensive selection of wines, carefully chosen to meet all expectations. Our champagne list also offers a multitude of treasures.


Menu Carte :

Starter + Main Course + Chesse + Dessert : 34  €

Starter + Main Course + Cheese or Dessert : 31 €

Starter + Main Course : 26 €

Main Course + Dessert: 26 €

For the pleasure of gourmets, our menu evolves and accords with the seasons with sustainable , locally sourced ingredients

Our Starters :

***
Saumon fondant, tagliatelles de légumes en pickles

***
Mille- feuille printanier au Brillat-Savarin

***
Marbré de canard confit au foie gras

Cloth cooked duck fois gras (+ 8€00)
Foie gras de canard cuit au torchon (+ 8€00)

***
Ravioles de langoustines fumet safrané



Our Main Courses :

***
Filet de raie au vinaigre d'échalote, riz rouge de Camargue

***  (+ 8€00)
Saint-Pierre rôti sauce vierge, polenta provençale  (+ 8€00)

***
Paleron de bœuf basse température sauce gribiche, écrasé de pomme de terre

***
Steak tartare, potatoes

***
Noisette d'agneau jus à l'ail noir, fine ratatouille

Braised veal sweetbread, morel mushroom sauce  (+ 8€00)
Ris de veau braisé aux morilles (+8€00)



Nos fromages :

Platter of selected cheeses
Assiette de fromages affinés

Fromage blanc - creamy soft cheese
Fromage blanc

***
Croustillant de Chaource aux raisins

 

Nos desserts :

***
Entremets chocolat jasmin

***
Brioche perdue aux fruits rouges

***
Forêt-Noire griottes

Fruit & sorbet Pavlova
Pavlova fruits et sorbets

***
Sablé moelleux fraise - citron

Coup des Demoiselles (vineyard peach sorbet & Fine de Champagne eau-de-vie)
Coupe des Demoiselles (sorbet pêche de vigne et Fine de Champagne)




Some menu examples ...


Menu Pleasure & Tradition 48 € 00

Cloth cooked duck fois gras
Foie gras de canard cuit au torchon

or

***
Ravioles de langoustines fumet safrané

.....

***
Saint-Pierre rôti sauce vierge, polenta provençale 

or

Braised veal sweetbread, morel mushroom sauce
Riz de veau braisé aux morilles

.....

Choice of cheeses
Fromage au choix

.....

Choice of dessert
Dessert au choix




Menu végétarien 21 € 00

***
Mille- feuille au Brillat- Savarin

.....

***
Mitonné de riz rouge de Camargue et légumes au parmesan

.....

Choice of dessert
Dessert au choix




Menu des bambins 12 € 00

( jusqu’ à 10 ans )

Shredded turkey in cream sauce
Emincé de dinde à la crème

or

Beefburger
Steak haché minute

.....

Potatoes, vegtables or pasta
Potatoes, légumes ou pâtes

.....

Ice cream & water (with fruity syrup)
Coupe de glace et sirop à l’eau



Chargement en cours...